— toimistoautomatiikkaa

Datamyyrä on nyt in action!

Datamyyrä ja Työmyyrä?

Datamyyrä on Hobby-Kustannus Oy:n aputoiminimi,  jonka puitteissa kehitämme ATK-sovelluksia PC-tietokoneille. Työmyyrä on vanhin ja tärkein sovellustuotteemme, jonka nykyistä kehitystasoa kutsumme Työmyyrä ERP:ksi.

Työmyyrä ERP

Työmyyrä ERP on alunperin kehitetty pienelle yritykselle, jolle ei löytynyt kohtuuhintaisia, riittävän hyviä ohjelmia ja jolla ei yrityksen aloitusvaiheessa ollut varaa palkata erillistä työväkeä tekemään konttoritöitä. Piti saada ohjelmisto, joka on mahdollisimman helppo ja nopea käyttää, niin että suurin osa työajasta voitiin käyttää varsinaiseen tuotantoon.

Työmyyrä ERP:hen on integroitu (yhdistetty) jokseenkin kaikki kaupallisten toimistorutiinien automatisointi, mitä pieni yritys tarvitsee. Ja nyt kun sen tärkeät pääosat ovat valmiit, niin herää kysymys, että eikö suuremmillakin yrityksillä ole ihan yhtä suuri oikeus käyttää Työmyyrää rationalisoimaan rutiinejaan kuin pienilläkin? Toki on, ja siksi Työmyyrä ERP onkin nyt kaikkien halukkaiden saatavilla.

Työmyyrä ERP:n tärkein ominaisuus on sen erittäin pitkälle viety automaatio, joka nopeuttaa ja helpottaa kaikkia toimintoja tavalla, jonka vain harvat ovat kokeneet. ja josta monet eivät osaa edes haaveilla.

Toinen Työmyyrä ERP:n merkittävä ominaisuus on sen monikielinen käyttöliittymä. Tällä hetkellä Työmyyrä ERP:ssä ovat tuettuna suomen ja englannin kielet, ja työn alla om mm. ranskan kieli.

Lisää tietoa Työmyyrä ERP:stä saat Datamyyrän omilta kotisivuilta.