eMail-valikko
Alkuun / To start page


Email-kuva eMail - sPosti

Nämä linkit kutsuvat sinun oman sähköpostiohjelmasi, jossa sähköpostiosoite on valmiiksi syötetty (kaikissa järjestelmissä tämä ei ehkä toimi).

Muista kirjoittaa viestin loppuun myös nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi (ja faxnumerosi, jos on) sekä sähköpostiosoitteesi (nimettömät ja yhteystiedottomat viestit päätyvät bittitaivaaseen...).

Toive: Jos viestisi on lyhyt, kirjoita se suoraan viestiin, eli älä tee liitettä. Liitteiden purkaminen ja käsittely on aina ylimääräinen työvaihe. Jos viestiisi kuitenkin liittyy liitetiedosto, mainitse viestissäsi, mitä liitteessä on, mikä on liitteen tiedostomuoto ja millä ohjelmalla ja ohjelmaversiolla se on tehty. Jos lähetät laajempaa tekstiä, kuten esimerkiksi juttukäsikirjoitusta, käytä tiedostomuotona RTF:ää (Rich Text Format), joka löytyy kaikista tekstureista kohdasta "tallenna nimellä" ("save as"). Kiitos.

Missään tapauksessa emme koskaan avaa DOC-muotoisia Microsoft Word -tekstitiedostoja, emmekä Microsoft Excel-taulukoita, ja suosittelemme samaa käytäntöä myös kaikille muille. Syy lienee itsestään selvä: ne ovat maailman pahimpia ja yleisimmin käytettyjä viiruskantajia!

Monet luulevat, että Pienoismallin sähköposti olisi jokin ilmainen ja automaattinen tietopalvelukeskus, josta kysymällä saisi välittömästi vastauksen maailman kaikkiin kysymyksiin. Näinhän asia ei ole. Meillä ei ole aikaa antaa henkilökohtaista neuvontaa. Ja syykin lienee selvä: me teemme täysillä lehteä, jonka sivuilta löytyvät vastaukset maailman melkein kaikkiin kysymyksiin, tosin lähinnä vain mallailuaiheisiin...:-) Mutta lähettäkää silti meille kysymyksiä, toiveita ja kommentteja. ne auttavat meitä tekemään sinun tarpeitasi entistäkin paremmin vastaavaa lehteä. Mikään ei ole meille mieluisampaa kuin asiallinen paleute, olipa se negatiivista tai positiivista.

Sähköpostiosoitteemme:

Huomaa, että olemme karsineet sähköpostiosoitteitamme rankalla kädellä, koska viime vuosina on alkanut tulla ns. roskapostia liian paljon. On helpompaa siivota yhtä postilaatikkoa kuin kymmentä. Vanhat roikkuvat tässä vielä mukana harhaanjohtamassa roskapostittajien osoitekeruurobotteja., mutta niihin lähettettyjä viestejä emme siis enää lue, vaan ne menevät suoraan bittitaivaaseen.

Postia Pienoismalli-lehdelle ja Hobby-Kustannukselle
- lähetä postit aiheesta riippumatta tähän osoitteeseen:
Please send all mail to this address regardless of subject:
Email-kuva postia@pienoismalli.com

Mainitse viestin aihekentässä, millaiseen asiaan viestisi liittyy, esimerkiksi "Lehtitilaus", "Irtonumero- ja kirjatilaus", "Osoitteenmuutos", "Tapahtumakalenteri", "Mallimarket", "Ilmoitus" jne. Tyhjä aihekenttä saattaa aiheuttaa sen että roskapostisuodattimemme HÄVITTÄÄ viestisi! Pyri pitämään eri asiat omissa viesteissään, esimerkiksi lähetä osoitteenmuutos ja kirjatilaus erikseen.

Please use meaningful text in the subject field of your message, such as "Magazine subscription", "Book order", "Advertisement", "Request for a quotation" etc. An empty (or any spam-like) subject field may cause your message to be destroyed by our spam filter!


Kiittäen viesteistä jo etukäteen
Thanks for your messages
Ola ja

Pienoismalli-logo
HOBBY-KUSTANNUS OY

----------------------------------------------------------------------------------------------
Alkuun   PM-info   PM-sisällyshakemisto   Kirjapalvelu  
PM-krääsää   Uutisia ja tapahtumia   Linkit   Kerhot   About...  

----------------------------------------------------------------------------------------------
Päivitetty viimeksi 2006-06-06 - last updated