Takaisin / Back Alkusivulle/To start page

Squadron-logo
Finnish Air Force Emblem Finnish Air Force 1039-1945 Finnish Air Force Emblem

Squadron/Signal Publications, Inc.
Foreign Air Forces -sarja:
6073 Finnish Air Force 1939-45
By Kalevi Keskinen and Kari Stenman
Color by Don Greer
ISBN 0-89747-387-6


Pahemmin liioittelematta voidaan todeta, että kyseessä on laatu/hinta-suhteeltaan toistaiseksi paras Suomen ilmavoimien lentokoneita toisessa maailmansodassa käsittelevä kuvateos!

Tunnettu ja arvostettu suomalainen ilmailuhistorioitsijaryhmä Kalevi Keskinen ja Kari Stenman ovat tehneet hienoa työtä etsiessään sekä omista että virallisista arkistoista parhaat kuvat - parhaat sekä teknisesti että sisällöllisesti, monet ennen julkaisemattomia. He vastaavat myös teoksen englanninkielisestä tekstistä, joten siihenkin voidaan luottaa.

Squadron/Signal Publications puolestaan hallitsee sekä valokuvien digitoinnin että nelivärituotannon teknisen puolen, joka - valitettavasti - monissa vastaavissa suomalaisissa julkaisuissa on viime vuosina ollut kaikkein heikoin lenkki, ja usein suorastaan pilannut muuten hyviä ja mielenkiintoisia kirjoja!

Ja kaiken kruunaa Squadron/Signalin kirjojen superedullinen hinta, jonka ansiosta heidän kirjojensa laatu/hinta-suhde on suorastaan ylivoimainen.

Tämä on ehdoton "pakko-ostos" kaikille suomalaisista toisen maailmansodan lentokoneista kiinnostuneille, niin mallareille kuin muillekin!

Squadronin Specials-sarjojen kirjoista otetaan vain harvoin uusintapainoksia, ja jos otetaan, silloin kyseessä on yleensä lähinnä suurta amerikkalaista yleisöä kiinnostavia aiheita käsittelevä kirja. Tämä tuskin on sellainen, joten varmista ajoissa, että saat omasi. Pahimmassa tapauksessa kirjaa ei enää puolen vuoden kuluttua ole saatavana!

4-värikannet + 64 sivua. 40 neliväriprofiilipiirustusta, 151 m/v-valokuvaa sekä takakannessa 4 värivalokuvaa.
Suuri koko: 216 x 278 mm. Pehmeäkantinen.

Tuotenumero 6073.
Hinta: katso hinnasto:6073 Finnish Air Force 1939-45

E-mail postia@pienoismalli.com

Katso myös:
Squadron/Signal Air Forces -kirjasarjan hinnasto
Finnish Aces of World War II
Suomen Ilmavoimien Historia -kirjasarja

Takaisin / Back Alkusivulle/To start page